WebDesign en SEO

Online goed vindbaar zijn

Een website die scoort

Voor een hoge ‘ranking’ in een zoekmachine zoals Google zijn er veel factoren belangrijk; snelheid van de website, zijn de teksten interessant voor de bezoeker,  is de website responsive, is de website een autoriteit, en zo zijn er meer.

Dit vraagt onderzoek: op welke woorden will je gevonden worden? Welke scoren goed in Google? Zijn de teksten op je site logisch opgebouwd en bevatten ze deze zoekwoorden? Is de site gebruiksvriendelijk, is alles makkelijk te vinden? Hebben de foto’s goede alt-teksten?

Onze experts weten wat werkt en wat niet werkt om goed te scoren in Google en helpen je hierin graag verder.

Zoekoptimalisatie

Wat komt er allemaal bij kijken, wanneer een site wordt geoptimaliseerd voor gebruikers, dus zoekmachines?

Deelprocessen

Elk onderdeel heeft zijn positieve uitwerking op de ranking bij zoekmachines als Google. Maar ook de verbetering van de gebruikerservaring zal bezoekers langer vasthouden op de site en daardoor een hogere coversie geven.

Zoekwoorden onderzoek

Eerst gaan we een zoekwoordenonderzoek doen. Met welke woorden zoekt uw doelgroep en op welke kunt je het beste gevonden worden.

Meta’s en Titles

Meta’s en Titles is de tekst die je ziet als je word gezocht op een zoekmachine als Google. Wij zorgen er voor dat dit netjes en goed er uit komt te zien.

Teksten & Afbeeldingen optimaliseren

Wij gaan, waar nodig, de teksten aanpassen aan de hand van het zoekwoorden- onderzoek zodat zoekmachines de website beter zullen indexeren.

Snelheid

Als laatste gaan we ervoor zorgen dat jouw website zo snel mogelijk wordt, dit is belangrijk voor uw ranking in Google maar ook zeler voor jouw bezoekers.

Meer klanten dankzij zoekoptimalisatie

Verhoogde traffic

Krijg meer bezoekers op je website wat uiteindelijk altijd meer omzet betekent

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid

Een betere gebruiksvriendelijkheid van je website zorgt er voor de je (toekomstige) klanten langer op de website blijft.

Vergroot je naams bekendheid

Door een goede SEO strategie wordt je naamsbekendheid continu vergroot

Benieuwd wat voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zoekwoorden-
onderzoek

Een goed zoekwoordenonderzoek is een van de belangerijkste punten in je SEO strategie. Je wilt gevonden worden via de juiste zoekwoorden in een zoekmachine’s als Google. Maar wat zijn de juiste zoekwoorden voor jou als bedrijf, op welke zoekwoorden wil je gevonden worden en wat levert het meeste resultaat op.

Met een zoekwoordenonderzoek komen we er samen achter wat de beste zoekwoorden voor jou als bedrijf zijn.

Dit is handig voor je website, maar ook zeker voor de rest van je (online) marketing omdat je de (toekomstige) klanten beter zult leren kennen.

 

Neem contact op!

…Of kom langs

Vul je gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. De velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht.

Aanvraag

× Kan ik je helpen?