Wij

Wij willen op een bewuste manier in deze maatschappij staan, onze verantwoording nemen. Zorg voor onze mensen, onze klanten en het milieu vinden wij belangrijk.

Werksfeer

We werken met een mooi team. We vullen elkaar goed aan. De mens staat centraal. Belangrijk is dat we goed op elkaar afgestemd zijn en vooral dat een ieder verantwoording neemt voor zijn of haar plek en dat we van daaruit samenwerken. Oog voor elkaar hebben is belangrijk.

Onze klanten willen we graag ten dienste zijn. We willen dan ook graag meedenken en de klant heel serieus nemen. Mooie uitdagingen gaan we graag aan.

We willen een warm welkom zijn voor elke klant en op jouw wensen willen wij graag ingaan en met je meedenken om tot een goed resultaat te komen.

Maatschappelijk verantwoordelijk

Goed omgaan met…

ons milieu

Wij houden hier rekening met het milieu en werken met zo min mogelijk milieubelastende materialen.

onze mensen

We werken met en in een mooi team en helpen mensen graag verder in een plezierige werksfeer.

onze klanten

Wederzijds vertrouwen, meedenken, dat is belangrijk voor een vruchtbare samenwerking.

Betrokken bij…

onze medewerkers

Oog voor elkaar en een goede sfeer bepalen de positieve werkomgeving binnen ons bedrijf. Belangrijk is dat zij tot hun recht komen en plezier in hun werk hebben.

onze relaties

Een goede relatie met onze klanten is voor ons essentieel. Onderling vertrouwen is de belangrijke basis voor een goede samenwerking. 

onze omgeving

Wij willen betrokken zijn in Steenwijkerland, in het bedrijfsleven, clubs en culturele instellingen. We zijn lid van de Business Club Steenwijkerland en sponsor van diverse verenigingen.

Gelieerde bedrijven:

Druk- en printwerk

Bijzonderdruk – bedrijf waar service persoonlijk is.

Signproducten

Al 15 jaar onderdeel van Bijzonderdruk. 

Service, meer dan een product leveren

Het bieden van service is een wezenlijk onderdeel van onze diensten. Het zit in ons DNA. Waar zit deze service in? Eigenlijk moet je dat zelf ontdekken. Wij willen in ieder geval dat onze klanten tevreden zijn over hun bestelling, eigenlijk iets meer dan tevreden. Het heeft ook te maken met contact, met relatie met de klant. Dit is belangrijk voor ons, we zijn geen dozenschuivers. Een plezierig contact met onze klanten geeft ook ons voldoening.

Achtergrond en geschiedenis

Bijzonderonline, onderdeel van het collectief dat vier bedrijven omvat, namelijk Bijzonderdruk, en  Bijzondersign

1973

Wij zijn ontstaan als huisdrukkerij van de B’ulah-hoeve in het jaar 1973. Voor deze christelijke leefgemeenschap werd een nieuwsbrief en een bijbels dagboek, ‘Brood voor het hart’, gedrukt. Toentertijd heette de drukkerij B’ulah Print. In de loop der jaren is deze drukkerij, door het aannemen van werk van derden gegroeid. De inkomsten kwamen ten goede aan de leefgemeenschap, waar de meeste van de werknemers overigens ook woonden. In 1998 werd de stap genomen om van het eigen erf ineen landelijke omgeving te verhuizen naar het industrieterrein ‘Groot Verlaat’. Daar groeide het bedrijf verder, ontwikkelde diverse onderdelen als digitaal drukken, belettering/sign en websitebouw. Ook het technische / houtbewerkingsbedrijf, Butech, aan ons gelieerd en gevestigd in een aangrenzend pand groeide mee.

2013

In 2013 is het bedrijf verhuisd naar de Woldmeentherand 3, een A-locatie langs de A32. Ondertussen had de drukkerij de naam Bijzonderdruk gekregen. Deze naam is in die tijd voor ons bedacht, omdat men in Steenwijkerland over het algemeen vond dat wij bijzonder waren, de prettige sfeer in het bedrijf en de warme relatie met onze klanten. Het technische/houtbewerkingsbedrijf kreeg toen de naam Bijzonderhout.

Hoewel de bedrijfsvoering steeds commerciëler werd is de bedrijfscultuur niet veranderd. Onderlinge betrokkenheid, gelijkheid en sociaal meevoelen zijn wezenlijke kenmerken van onze bedrijfscultuur. En dit is zeker de erfenis van de tijd dat we onderdeel waren van Stichting B’ulah, de christelijke leefgemeenschap. Overigens wonen enkelen van ons nog steeds op de hoeve.

2017

In 2017 is het bedrijf zelfstandig geworden. Martin en Ineke van ’t Veen hebben het bedrijf overgenomen van de B’ulah Groep. Hierdoor kon het bedrijf slagvaardiger ondernemen. Nog steeds is de relatie met de B’ulah hoeve hecht, maar is het een meer natuurlijke verbondenheid en niet een financiële.

Momenteel werken er 20 personen bij ons, van allerlei pluimage en veelal ook in deeltijd. Regelmatig komt er een vraag vanuit de IGSD/UWV om bij ons iemand te plaatsen met ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Wij zijn graag bereid deze mensen mee te nemen in het arbeidsproces en hopen dat ze steviger worden en zich ontwikkelen. We hebben enigen van hen nu als vaste medewerker in ons team.

2018

In 2018 hebben we een nieuwe collega voor de sign-afdeling in dienst genomen en bouwen met hem deze tak uit. Hij heeft o.a. ervaring met het aankleden van bedrijfsruimtes/bedrijfsgebouwen met mooie visuals en andere signproducten. Ook zijn wij een copyservice gestart, samen met een nieuwe collega. Zo kunnen wij zowel grote bedrijven als particulieren bedienen.

Het bedrijf is voortdurend in beweging. Dat maakt het spannend en interessant. Belangrijk is dat we niet ons ‘sociale’ karakter verliezen en onze roots vergeten. Dat is wel een van de peilers van ons bedrijf.

2023

BijzonderOnline maakt zich los van Bijzonderdruk, maar de hechte band blijft! Dirk Koopmans, zolang als het bedrijf bestaat, hier werkzaam, is nu eigenaar. Je kunt BijzonderOnline nog steeds bezoeken op de Woldmeentherand 3 hier in Steenwijk. 

Werkgebieden

Wij bouwen websites voor doelgroepen van uiteenlopende aard. Ook voor non-profit-organisaties.

Scholen

Een school heeft verschillende gebruikers: scholieren, leerkrachten, ouders en instanties. Voor ieder moet de inhoud helder zijn en overzichtelijk.

Horeca

In onze omgeving zijn vele horecabedrijven. Een goede vindbaarheid in Google en een aantrekkelijke site zijn van levensbelang. 

Winkels/Shops

De detailhandel gaat steeds meer gebruik maken van een webshop. Online vindbaarheid en een snelle, overzichtelijke site zorgen voor een hogere omzet.

Maatschappelijk

Voor ons is het belangrijk om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Wij hebben daarom voor enige instanties een website gebouwd tegen een gereduceerd tarief.

Recreatie

Vlakbij Giethoorn… Vele recreatiebedrijven en campings zijn actief in deze omgeving. Een mooie frisse site, duidelijke navigatie zorgen voor een hogere omzet.

Techniek

Een site die er strak en betrouwbaar uitziet. Dat resulteert erin dat bezoekers langer op de site blijven en eerder contact zoeken om een eventuele order te plaatsen.

× Kan ik je helpen?